Kiloenergia som un grup de persones apassionades que oferim un servei de lloguer de grups electrògens que proporciona energia neta a la indústria, esdeveniments, espectacles, empreses elèctriques i particulars en qualsevol punt de Catalunya.

Els nostres generadors elèctrics i grups electrògens són insonoritzats o super insonoritzats i poden ser tant de gas, dièsel o gasolina.

Especialistes en lloguer de generadors i el seu manteniment amb un tracte impecable amb part d’una plantilla d’especialistes amb trajectòria i coneixements avançats en el sector dels grups electrògens. Ja bé sigui en el camp, o en plena ciutat, Kiloenergia et brindarà totes les eines i infraestructura elèctrica amb un servei de 10.

Proporcionem el millor servei i lloguer de grups electrògens en aquells llocs on no hi ha subministrament elèctric, o bé es precisa puntualment d’energia (ex. generadors elèctrics per a esdeveniments o conferències).

Un altre cas seria en locals públics bastant concorreguts com: fàbriques, ajuntaments, hospitals, etc., aquests llocs són idonis per a instal·lar aquest tipus de material elèctric ja que l’energia elèctrica de xarxa és insuficient i és necessària una altra font d’energia alternativa per a proveir-se.

Utilitats dels grups electrògens:

  1. Per a casos puntuals de corts en el subministrament elèctric.
  2. En tota mena d’indústria per a possibles contratemps en l’operativa i evitar pèrdues.
  3. En un gran ventall d’esdeveniments i actes a l’aire lliure.
  4. En creuers i vaixells on es precisa de fonts alternatives per al subministrament d’energia.
  5. En centres de dades on es maximitza la seguretat de la informació emmagatzemada.

PER QUÈ KILOENERGIA? – T’ASSESSOREM A TU, PERSONALMENT

– No tenim pressupostos estandarditzats, estudiem les teves necessitats específiques i enviem EL TEU pressupost personalitzat i tancat.

– Adaptem la nostra extensa flota per a cobrir les teves necessitats específiques i no a l’inrevés. Grups en Paral·lel sense pas per zero, transformadors galvànics, quadres elèctrics de preses múltiples… Un servei a la teva mesura.

– Les nostres solucions no tenen sorpreses. Pressupostos tancats, sense costos ocults.