Cerques preu per al lloguer de grups electrògens o generadors elèctrics? Treballes en la indústria i necessites la instal·lació elèctrica temporal per a dur a terme una parada elèctrica o qualsevol altre projecte? Perfecte!  Kiloenergia som la unió d’un equip de persones amb una llarga trajectòria en l’àmbit del manteniment i el lloguer de grups electrògens i generadors elèctrics: tant de dièsel, gasolina, gas liquat, silenciosos/insonoritzats, des de petites potències a grans plantes de potència…

Comptem amb una plantilla totalment compromesa per a oferir el millor servei integral en grups electrògens de Barcelona i voltants. Comptem amb una llarga trajectòria a la nostra esquena identificant les millors solucions energètiques temporals per als nostres clients de tota mena de sectors, i implementant amb èxit cadascuna de les instal·lacions. Sempre mantenint els nostres 4 pilars fonamentals en el nostre modus operandi:

  • Flexibilitat
  • Puntualitat
  • Servei 24/7
  • Efectivitat ECO

El nostre servei, igual que la nostra energia, és net i ordenat, sempre puntual, amb un servei les 24 hores, els 365 dies de l’any, actiu i real (amb una persona sempre darrere del telèfon disposada a solucionar el teu problema energètic) i a més amb efectivitat ECO, alguna cosa que no ofereixen la majoria de grups electrògens dels nostres competidors.

Nosaltres, com a bons professionals de l’energia, volem que ens encarreguis de les teves solucions energètiques a nosaltres, perquè tu puguis ocupar-te de la resta del teu negoci i de les coses que per a tu són importants. Servei i lloguer de generadors elèctrics amb un servei impecable, disponible les 24 hores del dia i amb un tracte humà immillorable. T’assessorem a tu personalment. No t’oferim, com la majoria, un pressupost estàndard i ple de variables que fan no coneguis el preu final; els nostres pressupostos són tancats i inamovibles. Creiem que hem d’oferir-te flexibilitat en la instal·lació, adaptant la solució totalment a les necessitats del client, però sense pagaments extres al final. Per això diem que les nostres solucions no tenen sorpreses, ni preus ocults.

Kiloenergia és un servei Integral de lloguer de grups electrògens i generadors elèctrics a Barcelona, i altres complements elèctrics necessaris (legalització de projectes elèctrics amb grups electrògens, instal·lació, quadres elèctrics, cablejat, elements auxiliars per als generadors elèctrics, servei tècnic “in situ”, gestió de carburant, manteniment d’equips…) per a la indústria i l’espectacle, garantint que l’energia subministrada arribi en el temps i la forma requerida. Si necessites una instal·lació elèctrica puntual, flama ARA i comenta’ns el teu projecte, i les necessitats d’aquest, per a aconseguir les expectatives de la instal·lació de manera satisfactòria.

Fes-nos arribar les teves preguntes a través de la nostra pàgina web, xarxes socials (estem en Facebook, Instagram i LinkedIn), cridant directament (932 222 534) o enviant un email al següent correu: kiloenergia@kiloenergia.com

Som Kiloenergia, l’energia de lloguer, la teva solució energètica òptima.