LLOGUER GRUPS ELECTRÒGENS I SERVEI I LLOGUER DE GENERADORS ELÈCTRICS

Servei de lloguer i manteniment de grups electrògens i generadors elèctrics. Pregunta pels nostres preus, tenim pressupostos a mida per a generadors elèctrics insonoritzats, electrògens dièsel, generadors de gas, grups electrògens de gasolina i tot tipus de material elèctric.

SERVEI DE GENERADORS ELÈCTRICS IMPECABLE

Compromesos en el sector dels grups electrògens oferint l’excel·lència en un servei professional vers la indústria, companyies elèctriques, empreses instal·ladores, esdeveniments, cinema i publicitat, entre altres clients.

VEURE PRODUCTES

Servei integral en tota mena de material i grups electrògens. Especialitzats a proveir generadors elèctrics en lloguer en els sectors d’esdeveniments com a concerts, festivals, festes populars i celebracions privades, fires i congressos, retransmissions televisives, filmacions cinematogràfiques i de publicitat. Cerques preu per a lloguer de generadors elèctrics? A Kiloenergia treballem amb sectors industrials, plantes de fabricació i logístiques de transport o aeroportuàries i companyies elèctriques.

CONTACTE