LLOGUER GRUPS ELECTRÒGENS I SERVEI I LLOGUER DE GENERADORS ELÈCTRICS

Servei de lloguer i manteniment de grups electrògens i generadors elèctrics. Pregunta pels nostres preus, tenim pressupostos a mida per a generadors elèctrics insonoritzats, electrògens dièsel, generadors de gas, grups electrògens de gasolina i tot tipus de material elèctric.

Compromís

COMPROMÍS

FLEXIBILITAT

Medi ambient

MEDI AMBIENT

Servei a mida

SERVEI A MIDA

SERVEI DE GENERADORS ELÈCTRICS IMPECABLE

Compromesos en el sector dels grups electrògens oferint l’excel·lència en un servei professional vers la indústria, companyies elèctriques, empreses instal·ladores, esdeveniments, cinema i publicitat, entre altres clients.

VEURE PRODUCTES

Celebracions

CELEBRACIONS

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Concerts

CONCERTS

Fires i congressos

FIRES I CONGRESSOS

Industria

INDÚSTRIA

Television

RETRANSMISSIONS

Cinema i publicitat

CINEMA I PUBLICITAT

Festivals

FESTIVALS

Mantenimiento MANTENIMENT EMPRESES INSTAL·LADORES Logística LOGÍSTICA Companyies electriques COMPANYIES ELÈCTRIQUES

Servei integral en tota mena de material i grups electrògens. Especialitzats a proveir generadors elèctrics en lloguer en els sectors d’esdeveniments com a concerts, festivals, festes populars i celebracions privades, fires i congressos, retransmissions televisives, filmacions cinematogràfiques i de publicitat. Cerques preu per a lloguer de generadors elèctrics? A Kiloenergia treballem amb sectors industrials, plantes de fabricació i logístiques de transport o aeroportuàries i companyies elèctriques.

CONTACTE