Portem 10 anys en el sector del lloguer i servei de grups electrògens ajudant tant en la indústria com a l’esdeveniment, al cinema, instal·ladores i companyies elèctriques. En Kiloenergia apostem pel lloguer d’aquests grups d’electrògens ja que cada vegada més empreses i sectors confien en els avantatges i possibilitats que ofereix el lloguer com a alternativa a la compra d’aquests grups electrògens.

En el lloguer no és necessari fer una alta inversió en la compra per a treballar amb el grup electrogen, a més només pagaràs pel temps que l’utilitzis, estalviant en despeses addicionals com el manteniment i l’emmagatzematge dels generadors elèctrics. A més, cal esmentar que el lloguer d’aquests grups electrògens a Espanya és deduïble i té avantatges fiscals. Finalment, destacar que disposem d’un ampli ventall de professionals per a guiar-te i assessorar-te en la utilització dels generadors elèctrics.

Com veus, en el lloguer de grups electrògens tot són avantatges i tenim les eines i infraestructura elèctrica que necessites a Barcelona, Catalunya i Espanya.

A més, en la nostra empresa oferim també un servei de manteniment de generadors portàtils per als nostres clients.

Comptem amb uns ferris valors com a marca els quals fan del nostre servei un dels més excel·lents en el camp dels generadors elèctrics i grups electrògens:

– Som flexibles en els nostres treballs . Sabem perfectament que el planificat no sempre s’ajusta a la realitat i reaccionem amb màxima flexibilitat.

– Busquem solucions. En un esdeveniment sempre hi ha imprevistos a resoldre i sabem que això també succeeix en la indústria.

– Mentalitat de faedors. De res serveix parlar i parlar… una vegada hem decidit què fer no embullem, ens posem a la feina.

– Sabem què significa lliurar a temps . T’imagines un concert que pels seus proveïdors hagi de ser l’endemà al programat? Nosaltres tampoc ens ho imaginem en la indústria.

Volem donar la màxima professionalitat en tots i cadascun dels nostres projectes, per la qual cosa atreveix-te a deixar-te sorprendre per nosaltres, i permet-nos acaronar i cuidar tots els teus manteniments elèctrics. No et penediràs!