Excel·lència en Servei i Lloguer de generadors elèctrics Barcelona; servei 24/7, solucions a mida, professionals de la puntualitat i compromesos amb el medi ambient.

Els nostres grups electrògens, petits o grans de fins a 400 kVA, en ser portàtils van sobre rodes pel que poden ser remolcats amb vehicles propis, sense necessitat de camió-grua, la qual cosa facilita molt les ubicacions que poden ser problemàtiques. Tots els grups electrògens de la nostra flota són insonoritzats/silenciosos i així i tot disposem de grups súper insonoritzats (nivell sonor de 50 dB @ 7m).

Distingim el nostre servei de lloguer i manteniment de grups electrògens acompanyant als nostres clients des de la gestació del seu projecte fins a la implementació d’aquest. D’aquesta manera assegurem que les solucions elèctriques realitzades cobreixen plenament les necessitats específiques reals, optimitzant els recursos econòmics i buscant la màxima eficiència.

La cuidada estètica dels grups electrògens silenciosos, i que mai treballin en construcció, fa que la seva integració amb l’entorn sigui òptima per la indústria de l’esdeveniment. Davant qualsevol emergència, o canvi de necessitat dels nostres clients, disposem d’un servei 24 hores real, els 365 dies de l’any.

Tots els pressupostos es realitzen de manera personalitzada i inclouen el total del cost, evitem d’aquesta manera qualsevol sorpresa que pugui existir i facilitem als nostres clients que tinguin un pressupost tancat sense extres. Podem legalitzar totes les nostres instal·lacions elèctriques temporals i tots els generadors elèctrics que es precisin, ja que disposem d’enginyer i instal·lador propis. El servei de gestió del proveïment de carburant, ja que som empresa Subministradora Elèctrica amb CAE SE00008L2013A, fa que els nostres clients evitin qualsevol inconvenient legal en aquest sentit amb els seus grups electrògens.