Kiloenergia som la unió d’un equip de persones amb una llarga trajectòria en l’àmbit del manteniment i el lloguer dels grups electrògens i els generadors elèctrics de gas, de gasolina, silenciosos/insonoritzats, petits o grans, etc.

Portem molts anys d’experiència en el sector del subministrament d’energia elèctrica temporal per a la indústria i els esdeveniments.

El nostre objectiu és poder donar un servei eficient i real mitjançant els nostres grups electrògens, des de la proximitat amb el client, per a poder conèixer i complementar la seva necessitat exacta a cada moment.

Servei Integral de lloguer de grups electrògens i generadors elèctrics a Barcelona, i altres complements elèctrics necessaris (legalització d’electrògens, instal·lació, quadres elèctrics, cablejat, elements auxiliars per als generadors elèctrics, servei tècnic “in situ”, gestió de carburant, manteniment d’equips…) per a la indústria i l’espectacle, garantint que l’energia subministrada arribi en el temps i la forma requerida.