Material elèctric de lloguer

El nostre subministrament no sols contempla la instal·lació d’un equip. Fem instal·lacions integrals.

Slide Quadres de distribució i protecció Slide Quadres de distribució i protecció Slide Quadres de distribució i protecció Slide Quadres de distribució i protecció Slide Quadres de distribució i protecció Slide Slide

Quadres

QUADRES DE DISTRIBUCIÓ I PROTECCIÓ

Quadres Elèctrics de Distribució i Protecció amb múltiples sortides.
Els nostres quadres ens permeten adaptar-nos a qualsevol necessitat, dotant a la seva instal·lació elèctrica temporal de la distribució elèctrica necessària per a qualsevol mena d’esdeveniment: escenaris, backstage, zona de restauració, recintes firals, etc.
Tots els quadres disposen de protecció magnetotèrmica i diferencial regulable per a adaptar els quadres a les diferents necessitats de la instal·lació.

HIGIENIZADO

QUADRES DE COMMUTACIÓ AUTOMÀTICA

Quadres Elèctrics de Commutació Automàtica.
La solució ideal quan es posi un grup en Stand-by o de reserva, ja sigui d’un altre Grup Electrogen o de la mateixa xarxa elèctrica. El quadre de commutació, en cas de falla elèctrica, donarà l’ordre d’arrencada perquè la instal·lació torni a estar en funcionament en menys de 30 segons.

HIGIENIZADO

Cablejat

CETAC de 16 a 125 A i Power Lock de 250 a 800 A
Disposem d’un ampli ventall de cablejat; des de monofàsic amb preses Shucko fins a cablejat de 240 mm2. Les terminacions són també múltiples, adaptant-nos a la necessitat dels nostres clients (terminals pala, Cetacs 32, 63 o 125 A o Power Lock de 250, 400 i 800 A) per a totes les seccions.

Cablejat Cablejat Cablejat Cablejat

Transformadors galvànics Transformadors galvànics Transformadors galvànics Transformadors galvànics

Transformadors galvànics

Utilització de neutre «net», sense harmònics. Amb un sol grup electrogen subministrem dos circuits aïllats (il·luminació i so).
Utilització de neutre «net», sense harmònics. Amb l’ús d’aquesta mena de transformador disposem d’una separació elèctrica real entre dos circuits, ja que el neutre de sortida està totalment net, sense cap mena d’interferència o harmònic creada per altres elements que puguin existir en l’esdeveniment. Instal·lant-ho només amb un grup electrogen, subministrarem dos circuits elèctrics diferents i aïllats (per exemple, il·luminació i so).

HIGIENIZADO

Tapa cables

Els nostres tapa cables han estat especialment dissenyats i homologats per a instal·lacions temporals. Estan fabricades en Poliuretà reforçat d’alta densitat, que permet la màxima resistència a càrregues i intempèrie. La superfície és anti-lliscant i d’alta visibilitat.

Tapa cables Tapa cables Tapa cables Tapa cables

SOL·LICITA PRESSUPOST